Infratechniek

Infratechniek

Infratechniek heeft te maken met infrastructuur. Infrastructuur is een verzamelnaam voor het totaal aan onroerende voorzieningen die het transport en vervoer van mensen en materialen mogelijk maken. Logistiek en verkeerskunde is het deelgebied binnen de infratechniek waarin De Winter Networks zich heeft gespecialiseerd.

Verkeers- en bezoekersstromen in goede banen leiden
Openbare verlichting en verkeers-, waarschuwings- en toegangsinstallaties dragen bij aan een soepel en veilig verloop van verkeersstromen. Dergelijke verkeers- en bezoekersstromen worden gekenmerkt door een uiterst complex en dynamisch verloop. Het is een specifiek vakgebied voor gespecialiseerde installateurs.

De Winter Networks is zo’n installateur. Wij zijn al vele jaren actief op het gebied van verkeer en mobiliteit. Mede dankzij onze jarenlange samenwerking met Rijkswaterstaat hebben wij de benodigde kennis en kunde in huis om dergelijke voorzieningen te installeren, beheren en onderhouden.

Pro-actieve houding tijdens het ontwerpproces én de uitvoering
De infratechnologie ontwikkelingen gaan snel. Daarnaast heeft u te maken met overheidsbeleid, economische omstandigheden, opdrachtgevers, concurrenten en gelieerde (internationale) marktpartijen.

Vanuit dat perspectief kiest De Winter Networks heel bewust voor een initiatiefrijke houding tijdens het ontwerpproces én de uitvoering en nazorg. Dat verhoogt de kwaliteit en komt de samenwerking zowel op de korte als lange termijn ten goede.

Het verkeer in Nederland optimaal en veilig laten verlopen
Dat is waar wij graag aan bijdragen en daartoe beschikken wij over een eigen technische dienst. Onze goed opgeleide engineers zijn in staat om alle professionele apparatuur uit ons leveringspakket geheel zelfstandig te installeren en in bedrijf te stellen.

Van ontwerp en installatie t/m beheer en onderhoud – uw infratechniek project is bij ons in goede en vertrouwde handen. En dankzij ons hoge kennisniveau en onze uitgebreide praktijkervaring zijn wij een volwaarde gesprekspartner voor uw IT- manager of automatiseringsleverancier.

Wilt u graag meer weten? Neem gerust contact op met ons!

De andere werkgebieden van De Winter Networks