Camerabewaking

Camerabewaking

Bewakingscamera’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De technische doorontwikkeling zorgt voor enorm veel inzetmogelijkheden, terwijl de kosten blijven dalen. De Winter Networks gebruikt MOBOTIX producten voor alle cameratoepassingen. Dankzij de netwerkaansluiting op al onze systemen, kan dit camerabewakingssysteem eenvoudig aan het internet gekoppeld worden.

Wereldwijd zijn er honderdduizenden MOBOTIX videosystemen actief op allerlei locaties, waaronder ambassades, hotels, (lucht)havens, overheidsgebouwen, snelwegen en (tank)stations. Dat zegt veel over de hoge kwaliteit van dit specialistische bedrijf. Wij zijn dan ook al vele jaren MOBOTIX dealer.

Alleen bruikbaar beeldmateriaal kan voor opsporing gebruikt worden
Er zijn allerlei omstandigheden die de kwaliteit van camerabeelden kunnen aantasten. Denk aan de lichtintensiteit, kijkhoek, kijkafstand en het tegenlicht. Daar moet rekening mee gehouden worden bij de aanschaf van camerabewaking.

Wij informeren u vooraf uitgebreid over alle mogelijkheden en brengen een advies uit op basis van de specifieke situatie. En wij zorgen voor een correcte installatie. Dat voorkomt teleurstellingen zodra de camerabeelden daadwerkelijk nodig zijn.

Minder kosten en een kwalitatief beter overzicht
Softwarebedrijf MOBOTIX produceert uitsluitend megapixelcamera’s. Een camera met 6 megapixels bevat maar liefst 30x meer details dan de oude, analoge techniek. Dat maakt grote beeldbereiken tot 360-graden panorama’s mogelijk.

Een bijkomend en kostenbesparend voordeel is dat er daardoor minder camera’s nodig zijn. Zo overziet één MOBOTIX camera bijvoorbeeld vier tankstation rijen. Daarnaast zijn er minder computers en digitale videorecorders nodig.

Zo’n 40 camera’s kunnen namelijk videobeelden van hoge resolutie en geluid op één pc opslaan. Of er is helemaal geen pc nodig, als u gebruik maakt van digitale opslagmedia in de vorm van een USB-stick of SD-kaart.

Op de Dealer pagina vindt u meer informatie over het MOBOTIX camerasysteem.

Wilt u graag meer weten? Neem gerust contact op met ons!

De andere werkgebieden van De Winter Networks