Dealer

De Winter Networks is al vele jaren
MOBOTIX camera dealer.

MOBOTIX dealer

MOBOTIX is een Duits softwarebedrijf met een eigen IP camera productenrange. Al in 2005 werd het eerste professionele videomanagementsysteem gelanceerd. Sindsdien zijn de ontwikkelingen razendsnel gegaan. Inmiddels zijn er wereldwijd honderdduizenden MOBOTIX videosystemen actief op allerlei locaties, zoals:

  • ambassades
  • hotels
  • (lucht)havens
  • overheidsgebouwen
  • snelwegen
  • (tank)stations
  • voetbalstadions

De Winter Networks is al vele jaren MOBOTIX camera dealer. De hoge kwaliteit van zowel de producten als de dienstverlening, sluit goed aan bij onze ziens- en werkwijze. De samenwerking is dan ook met slechts één woord te beschrijven: uitstekend. Zowel onze klanten als wijzelf hebben daar uiteraard veel baat bij.

mx_img_d15_wallmount_persl2-l22Gedetailleerd beeld dankzij hoge resolutie
MOBOTIX produceert uitsluitend megapixelcamera’s. Een camera met 3,1 megapixels is niet te vergelijken met de oude, analoge techniek. De beeldkwaliteit wat betreft details is maar liefst 30x beter.

Voorgaande betekent dat er grote beeldbereiken tot 360-graden panorama’s mogelijk zijn. Een bijkomend en kostenbesparend voordeel daarvan is dat er minder camera’s nodig zijn. Ter illustratie: één MOBOTIX camera kan vier tankstation rijen overzien. U heeft dus een kwalitatief beter overzicht én minder kosten.

Geen software- en licentiekosten
De MOBOTIX software wordt altijd meegeleverd met de camera en het aantal camera’s en gebruikers is onbeperkt. In het meegeleverde pakket zit ook de professionele software zoals die in voetbalstadions wordt gebruikt.

Updates worden gratis beschikbaar gesteld via de website. De systeemprijs voor een weerbestendige camera, inclusief objectief, videomanagementsoftware en dagregistratie op een SD-kaart, bedraagt minder dan € 1.000,-.

Nog meer MOBOTIX voordelen
Er zijn minder computers en digitale videorecorders nodig, omdat zo’n 40 camera’s videobeelden van hoge resolutie en geluid op één pc kunnen opslaan. Of er is helemaal geen pc nodig, als u gebruik maakt van digitale opslagmedia in de vorm van een USB-stick of SD-kaart. Een ander groot voordeel is dat er minder netwerkbandbreedte nodig is, aangezien alles in de camera’s wordt verwerkt.